8 höstiga

IMG_4125 (kopia)

Nu blev det höst med besked. Efter en vecka på Mallorca kommer vi hem till en tilltufsad trädgård där frosten har varit på besök medans vi var bortresta. En del av dahliorna har frusit, likaså bönorna till viss del. Men så är det ju denna tid på året. Jag fick iallafall ihop två fina buketter med blandade blommor som får pryda huset denna veckan. Och blir det inte mer frost på ett tag går det säker att få ihop lite till.

Jag tog en promenad i morse . Det var grått, kallt och dimmigt. Inget vidare fotoväder, men det blev några höstiga bilder iaf. Vilken skillnad mot värmen på Mallis, nu fick jag en riktig syreboost av den kalla luften, härligt. Men skönt med sol och värme också, det ska inte förnekas.

Jag hittade inga bra spindelnät, de stod på önskelistan idag, gärna ihop med lite dagg. Men det blir en annan gång. Men rönn blev det, det var också med på listan, samt lite visset från det stora landet där grönsaker och en massa blommor samsas. Visset är också vackert. Så totalt blir det 8 höstiga bilder idag.

Ha det gott!

IMG_4109 (kopia)

IMG_4098 (kopia)

IMG_4055 (kopia)

IMG_4017 (kopia)

IMG_4090 (kopia)

IMG_4060 (kopia)

IMG_4124 (kopia)

2 reaktioner till “8 höstiga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s