Sommar igen

Nu har redan halva min semester passerat. Varför går det alltid så fort? Och tidig semester för vår del innebär ganska mycket jobb hemma, inte så mycket lata dagar på stranden inte. Men det får gå, vi vet ju att det är så. Skörden ska in, veden ska klyvas. Det sköter gubben så bra så 🙂 Trädgården ska fixas, och ett försök att bringa någon slags ordning i huset…Men i alla fall trädgården är en slags vila, även om det är jobb. Det går att gräva ner ner mycket i jorden av tankar och stress som inte borde snurra i huvudet. Rätt bra faktiskt 🙂

Det blåser mycket, så det är lite halvknepigt att fota macro. Men en del har jag fått ihop. Hoppas det lugnar ner sig och kanske blir lite varmare också. I går var det 11 grader, lite väl kallt tycker jag. Och jag skulle gärna vilja ha någon slags färg på kroppen, inte bara bonnabränna som nu.

IMG_0350 (kopia)

IMG_0361 (kopia)

IMG_0382 (kopia)

IMG_0526 (kopia)

IMG_0534 (kopia)

IMG_0539 (kopia)

Min storrams blir alltid attackerad av små vita larver varje år, efter blomningen. Det är visst larver till Ramsstekeln läste jag. Lite charmiga med sina svarta huvuden.

IMG_0564 (kopia)

IMG_0566 (kopia)

IMG_0569 (kopia)

IMG_0586 (kopia)

IMG_0588 (kopia)

IMG_0673 (kopia)
Nose
IMG_0680 (kopia)
Iris i förfall
IMG_0683 (kopia)
Grön
IMG_0688 (kopia)
Marton
IMG_0689 (kopia)
Marton
IMG_0346 (kopia)
Krollila

Ha det gott så hör vi snart igen hoppas jag!

/ Lena

En reaktion till “Sommar igen

  1. Fantastiska bilder i vackra färger. Vet inte om det är inbillning men jag upplever att det blåser mera sen några år tillbaka men så är det säkert inte. Bara minnet som sviker 😉 Jag brukar vilja ha tidig semester men eftersom jag bytte jobb får man vackert ta det som erbjuds och i år kanske man ska vara tacksam att semestern blir lite senare. Det har inte varit något superväder precis… Måste säga att du lyckats kanonbra med dina makrobilder, trots vindar. Superfina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s