Sommar, sommar…

IMG_7376 (kopia)

Idag är det sista dagen på semester del 1. Jag jobbar sen två veckor och därefter är jag ledig två veckor till. Känns gott att ha lite kvar, även om denna sommaren går till historien som den varmaste och längsta.

Jag har fotat en massa som jag vanligtvis inte brukar göra. På midsommarafton fick jag äran att vara fotograf åt Tomas och Sara när de gifte sig i en kyrka i grannsocknen. Så roligt, så pirrigt och så intensivt! Men det gick bra. Vädret var mulet och regnet hängde i luften. Men det började inte regna förrän strax efter vigseln, och det gick snabbt över. Detta var mitt allra första bröllop som bröllopsfotograf, och det har definitivt gett blodad tand. Och nu när min axel inte är vad den borde var, så passar denna typ av fotografering bättre än att krypa runt på backen 🙂

IMG_1794 (kopia)

IMG_1778 (kopia)

IMG_1753

IMG_1742

Helgen efter var det dags för bröllop nr 2 🙂 Frida och Johan vigdes hemma på sin gård i en annan by i närheten. Så himla mysigt. Nu var det strålande sol, värsta tänkbara fotomässigt, så vi fick leta skugga. Men även detta gick bra. Och jag fick ut brudparet i en åker på kvällen i solnedgången. Härligt!

IMG_5573

IMG_5616

IMG_5733 (kopia)

IMG_6071 (kopia)

Jag har även fotat mitt lilla barnbarn och en annan liten kille 🙂 Här snackar vi motion på hög nivå 🙂 Två timmar försvinner snabbt och det blir massor av bus och skratt 🙂 Klicka upp bilderna för bättre visning.

När vi var i Halmstad och hälsade på dottern med familj fotade jag även dem. En underbar kväll, vi åt gott först, sen fotade jag dem i solnedgången. Helt ljuvligt! Kvällen på den stranden avslutades med att någon spelade ett tapto (tror jag det heter) med trumpet på ett berg. Det blev knäpp tyst på alla som var där, jag ryser fortfarande när jag tänker tillbaka på den stunden. Magi!

IMG_7097IMG_7029 (kopia)IMG_7020 (kopia)

Så roligt att lära sig mer och utvecklas som fotograf tycker jag. Fast jag släpper ju inte naturfotot, det ligger mig väldigt varmt om hjärtat också, samt att fota kossor, älskar det också! Klicka upp bilderna för bättre visning.

Jag kanske får bygga om denna sidan och dela upp lite, beroende på hur det blir framåt. Kanske blir rörigt med många olika typer av bilder. Eller vad säger ni? Har ni tips och idéer så tar jag tacksamt emot.

/ Lena

En reaktion till “Sommar, sommar…

  1. Det är ju väldigt svårt att hitta idealet för en blogg. Jag har på dansfotoblogg lagt upp i kategorier ifall att någon vill en viss slags bilder. Kanske kan passa dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s