De vita

IMG_1029 (kopia)

Vitsippor på bild finns det hur många som helst av. Egentligen behöver jag inte en enda till, men det går inte att låta bli. Och det är ju inte för samlandets skull jag fotar. Utan det är för avkopplingens skull, och skapandet. Redigera till svartvitt är nåt jag gör nån gång ibland, här är te exempel.

IMG_0968 (kopia)IMG_0993 (kopia)IMG_1000 (kopia)

Denna helgen har ägnats åt trädgårdsarbete, mitt eget vårbruk. Jag har hackat grusgångar, kantskurit perennrabatter och rensat ogräs. Just nu går jag sakta framåt, min axel har börjat bråka med mig igen, och jag vill inte göra ont värre. Jag var så glad för drygt en månad sen när jag var sista gången hos sjukgymnasten och allt var bra. Men nu är det lika illa som i början på förra sommaren, så jag får kontakta sjukgymnasten igen. Lite surt, men Frozen shoulder tar tid att läka, jag vet det. Är så ruskigt otålig bara, och vill att det ska vara som vanligt, utan hinder…

Men fota går bra, om jag är försiktig. Jag fotade några gulsippor i svågerns trädgård. Rätt som det är hör jag något frusta, tittar upp och hela koflocken står och glor på mig på andra sidan staketet. De tänkte väl att nu är hon igång igen människan 🙂 Och det är hon. Just variationen att fota makro, kossor, människor, är så kul och givande. Just gällande att fota människor är jag i början av min bana, lär mig nytt varje gång. Men det är himla kul! Som tur är finns det massor av bra kurser på nätet, och jag ska gå en bröllopsworkshop i slutet av maj med Benny Ottosson. Det ser jag fram emot jättemycket. Moderskeppet har många bra kurser, och Fotoakademien är också superbra.

IMG_0958

 

IMG_1061

 

IMG_1063

 

IMG_1075

 

IMG_1079 (kopia)

 

IMG_1093 (kopia)

 

IMG_1099

 

IMG_1102 (kopia)

Önskar er alla en fin vecka!

/ Lena

4 reaktioner till “De vita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s