Vårkänslor

IMG_0880 (kopia)

Nu verkar det väl ändå som om våren är igång på riktigt tycker jag. Gräset grönskar, fåglarna har den vackraste konsert man kan tänka sig och det börjar växa allt mer. Längtar så efter lite mer värme bara, men den kommer nästa vecka verkar det som.

Vi har haft ”kosläpp” för de stora kvigorna, väldigt inofficiellt och alldeles lugnt och fint. De små kommer snart ut också, vårbruket behöver vara mer klart först bara. Bilder på kossorna kommer så småningom.

IMG_0891 (kopia)

Jag tog en snabb sväng efter jobbet idag med min kamera för att fota körsbärsblom. Man behöver inte åka varken till Stockholm eller Göteborg för att få njuta av de vackra blommorna. det finns i Herrljunga också. Inte så många träd men fullt tillräckligt. De blommar över snabbt, så det var bäst att passa på. Jag fick kämpa lite i blåsten, men fick till det bra tycker jag. Fick en del konstiga blickar när jag hängde över staket vid järnvägsstationen där en del av träden växer 🙂 Ser nog rätt konstigt ut när jag trycker in kamerna bland grenar och blommor. Kan det verkligen bli nån bra bild när man fotar så nära ? Tog en sväng till gymnasieskolan också, samma konstiga blickar där också. Vad sysslar människan med egentligen? 🙂

Så nu bjuder jag på lite av resultatet och önskar er alla en fin helg!

/ Lena

IMG_0881 (kopia)

 

IMG_0882 (kopia)

 

IMG_0889 (kopia)

 

IMG_0896 (kopia)

 

IMG_0919 (kopia)

 

IMG_0941 (kopia)

 

IMG_0944 (kopia)

 

IMG_0945 (kopia)

 

IMG_0951 (kopia)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s