Frozen

IMG_9968
Fireworks

Så blev det lite kallt och vackert väder minsann! Allt känns så mycket lättare när man får se solen lite, eller hur? Så på med lite mer kläder och grabba tag i kameran fick det bli denna helgen, både lördag och söndag. Den klassiska rundan runt lagårn och en sväng upp på Remmene skjutfält. Is i alla former är kul att fota, och även snökristaller fick jag på bild.

Jag drabbades  av Frozen shoulder i somras, och det har varit rätt jobbigt ett tag. Fick dock komma till en superbra sjukgymnast i höstas, och har fått väldigt bra hjälp, så nu går det skapligt, fast det gör ont i vissa lägen. Och sömnen är sisådär. Men jag har god förhoppning om att det ger med sig. Vet dock att det kan ta tid, så jag är glad att det är som det är. Så titeln Frozen har två meningar idag 🙂

IMG_9949
Strå
IMG_0041
pluppar
IMG_0049
Rosor
IMG_0029 (kopia)
Is
IMG_0087
mönster
IMG_0096
solfärg
IMG_0128
Iskristaller
IMG_0147
Glowing
IMG_0154
Star
IMG_0158
Angel

Hoppas kylan håller i sig lite, det är lättare när det torkar upp. Slasket och mörkret har jag fått nog av. Det märks också att det blir ljusare för varje dag, och det är härligt.

Önskar er en fin vecka!

/ Lena

3 reaktioner till “Frozen

  1. Naturens konstverk i is och dina bilder är underbara. Vi har också fått kallt efter veckor av regn och dis men här finns ingen snö tyvärr.
    Axelbesvär är jobbigt. Halkade för 2 år sedan och slog av den stora muskeln vid axel och det gick inte att sy ihop. Fick alternativet protes och 6 veckor där jag inte fick använda den eller träna så det fungerade hjälpligt. Har tränat men inga lyft och lätt värk ständigt.
    Va rädd om din axel och krya på dej.

    1. Tack så mycket! Vi har bara en tunt pudertäcke med snö, men det blir så mycket ljusare så det räcker. Och inget att skotta! Låter jobbigt med din axel. Frozen shoulder kan ta två år att läka, men jag hoppas det går fortare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s