Klagan och glädjen

IMG_9704

Nu har vi skrivit ihop våra synpunkter ang. byggnaden av två förbigångsspår på järnvägen, och som i värsta fall tvingar oss att lämna vårt hus och bo nån annan stans. Inte vet jag om det hjälper, men vi har iaf. sagt vårt. Så nu är det att vänta och se på nästa drag från trafikverket. Ingen rolig väntan….

Som tur är finns naturen runt husknuten och där kan jag tanka och hämta kraft. Vitsipporna har börjat blomma, och att leka med reflektor i form av aluminiumfolie är alltid skoj. Jag gjorde så förra året, och testade igen i går. Det har blåst halv storm och så även igår, så det blev många oskarpa bilder. Men som tur är fotar man ju digitalt nuförtiden, så det är bara att radera det man inte är nöjd med. Annars skulle jag varit ruinerad vid det här laget 🙂 Lite mossa hittade jag också, den står stadigt i stormen, och så hoppas jag att vi får göra i vår storm också.

Och så har jag bokat upp mina bilder för två utställningar framöver! Ska bli kul att hänga på ställen där jag aldrig hängt bilder förut! Hoppas på många besökare!

Så nu bjuder jag på en bukett vitsippor till er, och lite färgglad mossa som får vem som helst på bra humör!

Kram, Lena

 

4 reaktioner till “Klagan och glädjen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s