White

IMG_6454

Idag har det varit en fantastisk dag! Jag är ledig, och har istället fyllt min dag med trädgårdsarbete. Jag gillar verkligen att gräva och rensa, det blir så fint efteråt, man ser ju ett resultat. Och så har jag köpt på mig lite nya plantor, olika perenner som grävts ner lite här och var i rabatterna. Jag kan inte gå in i en plantskola utan att komma ut med en massa roligt. Inte bara det jag tänkte köpa, utan oftast något mer. Och jag tänker lite så att ju fler växter desto mindre plats för ogräset 🙂

IMG_6428

Men jag har även hunnit rasta kameran lite. En stund efter lunch gick jag ut till fårhagen (inga får där än). Tog en bit aluminiumfolie och använde som reflektor och bakgrund. Och det blev ett glimrande resultat! Ibland är det extra roligt att vara makrofotograf 🙂 Bilderna är fotade mitt på dagen i starkt solljus, därför får titeln för bloggen bli ”white”. För vitt blev det, precis som jag ville. Och en liten blomfluga kom så lämpligt och satte sig på en blomma också. Hann med två bilder på den, en nästan skarp och en suddig innan den flög iväg.

IMG_6402

Det blir lite extra krydda åt bilderna om det kommer med nåt kryp tycker jag. Och med mitt nya objektiv behöver jag inte krypa så nära, så det bådar gott inför sommaren.

Resten av bilderna visas i galleriet. Klicka på första bilden nedan, så öppnas det och du bläddrar med pilarna.

Ha en fin helg!

/ Lena

 

10 reaktioner till “White

  1. Underbara bilder som vanligt. Känner igen det där med plantskolan kommer också hem med mer än det jag skulle ha. Problemet är att min lilla trädgård inte har plats till allt jag vill ha.

  2. Wow, they are wonderful your macros, blur adds sweetness.
    I like your photos. I wish you a nice weekend.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s