Att utsätta sig

Väktaren
Väktaren

Att utsätta sig för sånt man tycker är lite läskigt ska vara ett sätt att komma över rädslan sägs det. Så då gör jag väl det då. Lite mer spindelbilder blir det 🙂 Tycker det är bäst att passa på att fota dem så länge de finns kvar. Snart kommer frosten och då får det bli andra motiv.

Det har regnat och åskat nåt alldeles otroligt det sista. Vi har fått vatten i källaren två gånger på kort tid, och det går trögt att få det att torka upp, då det bara fortsätter att regna. Och tröskningen kom av sig innan den ens hann börja. vet i 17 hur det ska gå. Det tar ju ett tag innan markerna torkar upp så det går att köra, och spannmålen får ju inte vara för våt heller. Men vi håller tummarna att det fixar sig till slut 🙂

Igår satt det en gräshoppa på mattan i köksfarstun. Jag satte ut den i en kruka utanför huset, och hämtade kameran. Den var villig att posera en stund, men sen gav dig sig iväg. Blev några bilder, kanske inte helt skarpa, men strunt samma. En kul filur var det i alla fall!

Önskar er alla en fin vecka!

/ Lena

4 thoughts on “Att utsätta sig

 1. Vilka fina bilder! Smart med gräshoppan. Den hade inte varit så lätt att fånga. Spindlar har jag inte gillat som ung men nu har jag inga problem med dem. Tycker vissa av dem är väldigt vackra. Framförallt korsspindlarna.

 2. Vilka underbara bilder! Du fångar verkligen magi med din kamera!

  Tråkig att höra om översvämningen hoppas det hinner torka upp nu.

  Vårtbitaren är ljuvlig, och du har fångat honom på härligaste vis, inbäddad i all grönska. Jättefint!

  Med vänlig hälsning

  Tammy

  1. Hej Tammy! Tusen tack, vad glad jag blir. Älskar verkligen att krypa runt och snoka med kameran. Man vet aldrig vad man hittar 😊. Det är bättre i källaren nu, det mesta har torkat upp, så det löser sig nog.
   /Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s