Semester del 2

Skakiga vågor
Skakiga vågor

Och så kom vi då iväg till Mallorca. Måste erkänna att det satt rätt fint att ha en vecka extra semester att ta ut, när alla andra kom tillbaka till sina jobb 🙂

Denna gången lyfte vi från Jönköping. En pytteliten flygplats, men ack så smidigt allt gick!

Och vi hamnade som sagt på Mallorca, igen. 4:e gången nu, men vi gillar ön så det är helt ok. Fast nästa gång blir det nåt annat. Tips någon?

Vädret var toppen varje dag, 32-33 grader, lite lagom blåst och grymt skönt i vattnet. Vi är ju inte såna som ligger vid poolen hela dagarna, utan vi gillar att bada i havet. Sen har vi hyrt bil och tagit oss runt på egen hand. Landskapet på Mallorca är fantastiskt och det finns massor att se. Men ett tips: åk inte in i de små byarna om ni inte måste. Det finns faktiskt vägar som går utanför byn om man bara ska passera. Och skyltat är det, om man bara läser ordentligt. Man hittar knappt ut och gatorna blir bara smalare och smalare ju mer man irrar omkring. Vi gjorde misstaget förra året, och två gånger nu…Tur vi hade hyrt en pytteliten bil 🙂

Nu är vi hemma, och vardagen har tagit vid igen. Och det är mörkt igen på morgonen när klockan ringer. Men jag ser fram emot hösten också, med kalla mornar och härliga färger. Ännu mer att fota, tjoho!

Som vanligt klickar ni på bilderna så blir de större!

Ha det gott alla!

/ Lena

2 thoughts on “Semester del 2

  1. Massor med fina bilder Lena, ser underbart ut. Aldrig varit på Mallorca, men hört flera som säger gilla ön. Favoritbilder? Phuu svårt att välja, men speglingen av masterna, Siesta och Luckor gillas mycket. Ha det!

    1. Tack Inger. Mallis är väl värt ett besök:-) Har många fler bilder, men man kan ju inte lägga upp alla. Och det var svårt att välja. Kul att du gillade dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s